Καλώς Ήλθατε

Ο γενικός χειρουργός Μιχαήλ Απ. Καρανίκας διατηρεί το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, εξυπηρετώντας παράλληλα και ασθενείς σε ολόκληρη τη Θράκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επιστημονικής του πορείας έχει αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών που εμπίπτουν σε όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής, εφαρμόζοντας είτε την κλασσική χειρουργική είτε πραγματοποιώντας λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.

Φροντίστε την υγεία σας. Επικοινωνήστε με το γενικό χειρουργό Μιχαήλ Απ. Καρανίκα και κλείστε ραντεβού για ιατρική εξέταση ή επίσκεψη στο ιατρείο του.

Βιογραφικό

Ο γενικός χειρουργός Dr. Μιχαήλ Απ. Καρανίκας MD, MSc, PhD είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. 

Έχει εξειδικευτεί στη χειρουργική ήπατος, χοληφόρων και παγκρέατος, στο τμήμα Γενικής Σπλαγχνικής και Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χαϊδελβέργης (Universitätsklinikum Heidelberg Klinik für Allgemein-, Viszeral- und Transplantationschirurgie). Επίσης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Ενδοκρινική Χειρουργική (Θυρεοειδούς – Παραθυρεοειδούς).

Το επιστημονικό του έργο είναι πλούσιο και περιλαμβάνει, πέρα από την καθημερινή εκπαίδευση ειδικευόμενων και φοιτητών στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Δ.Π.Θ., τη συμμετοχή σε περισσότερα από 100 συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με 95 ανακοινωμένες εργασίες, καθώς και την πραγματοποίηση περισσότερων από 20 εισηγήσεων σε Στρογγυλές Τράπεζες.

Επιπλέον, ο γενικός χειρουργός Dr. Μιχαήλ Απ. Καρανίκας έχει συμμετάσχει σε πλήθος κλινικών μελετών, είναι reviewer σε διεθνή περιοδικά, ενώ έχει δημοσιεύσει 28 εργασίες σε διεθνή περιοδικά, που περιλαμβάνονται στο Pubmed και στο Scopus.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Παρεντερικής και Εντερικής Διατροφής.

       Αναλυτικά το βιογραφικό του  γενικού χειρουργού  Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου  Θράκης. 

 

Το ιατρείο του χειρουργού λειτουργεί: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 21:00 εξυπηρετώντας ασθενείς και περιστατικά από όλη την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών συνιστάται η επικοινωνία με την γραμματεία του ιατρείου, για τον προγραμματισμό ραντεβού.

Καλώς ήλθατε στο Ιατρείο

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του ιατρείου μου. Εδώ θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου, να σας κρατάμε ενήμερους για θέματα που σας ενδιαφέρουν και σας απασχολούν.

Ωράριο Λειτουργίας

  • 1700 - 2100
  • Μόνο κατόπιν πρότερης συνεννόησης

Επικοινωνία