Καλώς Ήλθατε

Ο γενικός χειρουργός Μιχαήλ Απ. Καρανίκας διατηρεί το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, εξυπηρετώντας παράλληλα και ασθενείς σε ολόκληρη τη Θράκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επιστημονικής του πορείας έχει αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών που εμπίπτουν σε όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής, εφαρμόζοντας είτε την κλασσική χειρουργική είτε πραγματοποιώντας λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.

Φροντίστε την υγεία σας. Επικοινωνήστε με το γενικό χειρουργό Μιχαήλ Απ. Καρανίκα και κλείστε ραντεβού για ιατρική εξέταση ή επίσκεψη στο ιατρείο του.

Το Ιατρείο


Το ιατρείο του γενικού χειρουργού Dr. Μιχαήλ Απ. Καρανίκα βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Βενιζέλου 51 (2ος όροφος – δίπλα στον ΟΤΕ).

Σ’ ένα καλαίσθητο χώρο με εξοπλισμό νέας γενιάς, ο ιατρός προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ασθενών του με σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και εξατομικευμένη προσέγγιση.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τον εξοπλισμό που έχει στη διάθεσή του ο ιατρός:

  • Πλήρες σηπτικό χειρουργείο μικροεπεμβάσεων για όλες τις μικροεπεμβάσεις που πραγματοποιούνται εντός του ιατρείου καθώς και για βιοψίες.
  • Συσκευή EPSIT (Endoscopic Pilonidal Sinus Treatment) και VAAFT (Video-Assisted Anal Fistula Treatment) της Karl Storz μαζί με ενδοσκοπικό πύργο telepack για την αντιμετώπιση ενδοσκοπικά κύστεων κόκκυγος και συριγγίων.
  • Συσκευή TEO (Transanal Endoscopic Operations) της Karl Storz. Η συγκεκριμένη συσκευή αποτελεί ότι πιο σύγχρονο στη διαπρωκτική αντιμετώπιση όγκων του ορθού, χωρίς ανοικτή επέμβαση και χωρίς κολοστομία.

Το ιατρείο του χειρουργού λειτουργεί: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 21:00 εξυπηρετώντας ασθενείς και περιστατικά από όλη την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών συνιστάται η επικοινωνία με την γραμματεία του ιατρείου, για τον προγραμματισμό ραντεβού.

Καλώς ήλθατε στο Ιατρείο

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του ιατρείου μου. Εδώ θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου, να σας κρατάμε ενήμερους για θέματα που σας ενδιαφέρουν και σας απασχολούν.

Ωράριο Λειτουργίας

  • 1700 - 2100
  • Μόνο κατόπιν πρότερης συνεννόησης

Επικοινωνία