Καλώς Ήλθατε

Ο γενικός χειρουργός Μιχαήλ Απ. Καρανίκας διατηρεί το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, εξυπηρετώντας παράλληλα και ασθενείς σε ολόκληρη τη Θράκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επιστημονικής του πορείας έχει αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών που εμπίπτουν σε όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής, εφαρμόζοντας είτε την κλασσική χειρουργική είτε πραγματοποιώντας λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.

Φροντίστε την υγεία σας. Επικοινωνήστε με το γενικό χειρουργό Μιχαήλ Απ. Καρανίκα και κλείστε ραντεβού για ιατρική εξέταση ή επίσκεψη στο ιατρείο του.

Βιογραφικό

Ο γενικός χειρουργός Dr. Μιχαήλ Απ. Καρανίκας MD, MSc, PhD είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Έχει εξειδικευτεί στη χειρουργική ήπατος, χοληφόρων και παγκρέατος, στο τμήμα Γενικής Σπλαγχνικής και Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χαϊδελβέργης (Universitätsklinikum Heidelberg Klinik für Allgemein-, Viszeral- und Transplantationschirurgie).

Περισσότερα

Το Ιατρείο

Το ιατρείο του γενικού χειρουργού Dr. Μιχαήλ Απ. Καρανίκα βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Βενιζέλου 51 (2ος όροφος – δίπλα στον ΟΤΕ).

Σ’ ένα καλαίσθητο χώρο με εξοπλισμό νέας γενιάς, ο ιατρός προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ασθενών του με σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και εξατομικευμένη προσέγγιση.

Περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο Ιατρείο

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του ιατρείου μου. Εδώ θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου, να σας κρατάμε ενήμερους για θέματα που σας ενδιαφέρουν και σας απασχολούν.

Ωράριο Λειτουργίας

  • 1700 - 2100
  • Μόνο κατόπιν πρότερης συνεννόησης

Επικοινωνία